Hoe vaak koopt u een woning in uw leven? Eén, twee keer? Bij Gimbrère Makelaars hebben we elke dag te maken met kopen en verkopen. Van die ervaring wordt ú ook wijzer. Bijvoorbeeld omdat we wijzen op belangrijke details die u over het hoofd zag. Omdat we voor u betere voorwaarden uit het vuur slepen. Of een scherpere prijs. U bent niet de eerste die – letterlijk – uw voordeel doet met onze kennis. Creatief en persoonlijk staan we u bij. Bovendien heeft u via Gimbrère Makelaars toegang tot ons brede netwerk. Met andere woorden: tot nóg meer kennis om u aan het huis te helpen waar u met het grootste plezier gaat wonen!

Bij Gimbrère Makelaars merkt u meteen dat we er een professionele aanpak op na houden. Daarom brengen we eerst al uw wensen in kaart. Welke wijk? Wat voor soort huis? In welke prijsklasse? We geven eerlijk advies. We inspireren u met tips. We laten u nadenken over zaken die u belangrijker zijn dan u dacht.

Vervolgens gaan we op zoek. Natuurlijk in de woningen die te koop staan op internet, maar ook bij het aanbod dat nog niet officieel bekend is: het informele circuit. Interesse in een woning? Een van onze makelaars gaat mee om met een objectief oog mee te kijken. Eventueel regelen we een bouwtechnisch onderzoek.

Aan Gimbrère Makelaars heeft u een ervaren onderhandelaar. Eén die eropuit is de beste deal te sluiten. Voor u. Daarna werken we het traject verder voor u af. Koopakte controleren, zaken juridisch en administratief correct afwikkelen. Tot en met de oplevering en de overdracht bij de notaris heeft u een sparringpartner die op elke vraag een antwoord heeft.

Stap voor stap naar uw ideale woning.

  1. U bespreekt uw wensen in een persoonlijk gesprek.
  2. We gaan voor u op zoek. Oók in het informele netwerk waar we over beschikken.
  3. Als u geïnteresseerd bent in een woning, bezoeken we die samen.
  4. Tussentijds evalueren we uw zoekopdracht: moeten criteria worden aangepast?
  5. Bij een mogelijke match organiseren we een bouwtechnisch onderzoek.
  6. Als uw interesse serieus is, nemen we de onderhandelingen van u over.
  7. Bij uw ‘ja’ controleren we de koopakte van de verkopende partij.
  8. Ook alle bijkomende administratieve zaken kunt u met een gerust hart uit handen geven.
  9. En bij de oplevering van uw woning zijn we uiteraard stand-by!