Uw woning snel verkopen.

Tegen de hoogste prijs. En op úw voorwaarden. Natuurlijk, als u het voor het zeggen zou hebben als verkoper… Maar waarom ook niet? Met een professionele makelaar als Gimbrère Makelaars aan uw kant heeft u meer kans op succes. We lopen harder voor onze klanten. En gaan verder in onze dienstverlening. Dat maak dat onze woningen korter te koop staan. En meer opleveren voor onze verkopers. En laat dat nu nét zijn wat u ook wilt. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij beloven géén gouden bergen. Wel een eerlijk advies. U krijgt snel antwoord op uw vragen. Waarbij u kunt rekenen op een doortastende aanpak. Precies de eigenschappen die het verschil maken als u uw woning wilt verkopen. We begeleiden u in alle fasen van het traject. Op een plezierige manier die vertrouwen geeft.

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Gimbrère Makelaars gaat voor u aan de slag. Vrijblijvend – zonder enige verplichting – bepalen we de waarde van uw woning. En wie heeft er nu méér verstand van dan de makelaar die het meest thuis is in Breda en omstreken?

Een standaard aanpak bestaat niet. Tenminste, niet bij Gimbrère Makelaars. Uw woning bepaalt uw marktstrategie. Creatief en flexibel als we zijn, maken we ook voor u dat verkoopplan dat de kortste weg naar succes garandeert.

Bij scheiden of overlijden staat uw hoofd eigenlijk niet naar de verkoop of verhuur van een woning. Daarom nemen we u die zorgen uit handen, zodat het u niet veel tijd kost.

Uw woning verhuren?

Ook dan zijn we u van dienst. We beschikken immers over een groot netwerk. En daardoor is de kans reëel dat we u bij verhuur verder kunnen helpen aan de juiste match.

Natuurlijk laten wij graag een goede indruk achter! Vandaar dat we meerdere bevindingen op onze site plaatsen. Uiteraard kunt u ook zelf navraag doen.

Stappenplan: stap voor stap naar een succesvolle verkoop!

  1. U wilt uw woning verkopen. In dat geval beginnen we met een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen op tafel legt.
  2. In nauw overleg met u bepalen we de verkoopstrategie: in een helder plan van aanpak vindt u alle elementen terug die van belang zijn voor de verkoop.
  3. Wij zorgen voor duidelijke beschrijving van uw woning en maken van en plattegronden voor internet en andere media.
  4. Vervolgens presenteren we uw woning op onze eigen site, Funda, in krantenadvertenties, met een bord in de tuin en eventueel tijdens een open huizen route.
  5. Gimbrère Makelaars heeft een groot netwerk. Onze relaties vragen we mee te zoeken naar de koper van uw woning.
  6. Wij zorgen voor de bezichtiging zonder dat u er omkijken naar heeft.
  7. Worden kijkers serieus? De onderhandeling over prijs en andere voorwaarden kunt u aan ons overlaten. Uiteraard houden wij u van de voortgang op de hoogte.
  8. Als de deal rond is, begeleiden we het opstellen van de verkoopakte voor u.
  9. Daarna nemen we u alle juridische en administratieve zaken uit handen.