34 jaar ervaring heeft Gimbrère. Maar wat koopt ú daarvoor? Veel. We kennen letterlijk elke dwarsstraat. We kunnen snel de commerciële kansen van woningen beoordelen. En we weten hoe huizenbezitters denken en doen. Die kennis delen we met u. En via Gimbrère Makelaars is de lijn ook kort naar andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van gemeentelijke procedures, bouwtechnische zaken of bouwkundige adviezen. Tel die voordelen bij elkaar op en u komt uit bij Gimbrère Makelaars.

Zo professioneel als we te werk gaan, zo persoonlijk zijn we ook in onze aanpak. Informeel, betrokken en slagvaardig. We nemen de tijd om u te leren kennen. Uw wensen goed te begrijpen. En om alles eruit te halen wat erin zit. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning.

Zes van de laatste tien woningen hebben we binnen een maand verkocht, naar alle tevredenheid van de verkopers. Een aantal zelfs voor de vraagprijs!!! Klik hier voor verkochte woningen.

We zijn doortastend en actief. Op elke vraag is er snel een antwoord. Bij nieuwe ontwikkelingen krijgt u onmiddelijk een seintje. En we leunen niet eerder achterover dan op het moment dat u de woning heeft gevonden die exact bij uw profiel past en alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn afgerond.

De kracht van Gimbrère Makelaars is onze creativiteit bij het maken van plannen van aanpak. In die verkoopstrategie telt elk detail. Van de in te zetten media tot de timing. Samen met u bepalen we de marktbenadering.

Het eerste wat u van een makelaar verwacht: dat we afspraken waarmaken. Afspraken over dienstverlening, over communicatie, over courtage en kosten. Daar mag u ons op afrekenen. En het is ook precies waar we om bekend staan in de markt, om die betrouwbaarheid.

We maken meer werk van de verkoopcommunicatie. Goed de voordelen van uw woning belichten verhoogt de kans op succes. Bijvoorbeeld op internet (Funda en onze eigen site), in advertenties en in verkoopbrochures. Ook zorgen we ervoor dat uw woning correct en aantrekkelijk wordt vermeld in het NVM-uitwisselingssysteem. Want je weet nóóit waar die koper vandaan kan komen.